Ja està enllestit el VII Congrés d’Educació de l’Alcúdia

assistents-1-1024x682El Congrés d’Educació “Josep Lluís Bausset de l’Alcúdia” ja te tancat el seu programa  de la setena edició, que se celebrarà del 25 al 27 de setembre baix el títol genèric de “L’educació en un món líquid”. La matrícula s’obrirà este mateix mes de juny.

Primeres espasses en el camp de l’educació, la pedagogia i la didàctica prendran part en un congrés que cada any demostra l’interés dels educadors en millorar la seua formació i conéixer les diferents vessants educatives en este món tan canviant, tan poc estable i tan “líquid” com el que estem vivint. Estos són els ponents confirmats:

Julio Carabaña Morales, catedràtic de sociologia en la UCM, llicenciat en filosofia i lletres i exdirector del Centre Nacional d’Investigació i Documentació Educativa (CIDE), que parlarà sobre “Mesura PISA el que s’ha d’ensenyar a les escoles?”

Ma del Mar Romera Morón, mestra, llicenciada en pedagogia i presidenta de l’Associació Pedagógica “Francesco Tonucci” amb la conferència “Líquid i de colors: educar en el segle XXI”

Rafael Bisquerra Alzina, doctor en Pedagogia, catedràtic d’Orientació Psicopedagògica i director del postgrau en Educació Emocional i Benestar en la UB. La seua xerrada versarà sobre “Educació emocional: d’una realitat líquida a una fonamentació sòlida”.

La quarta ponència, amb el títol “El cirrículum escolar per a educar una ciutadania democràtica, crítica i capacitada”, correra a càrrec del catedràtic de Didàctica i Organització escolar de la Universitat de La Coruña i director del seu departament de Pedagogia i Didàctica, Jurjo Torres Santomé.

Antonio Ariño Villaroya, catedràtic de Sociologia i Vicetrector de Cultura i Igualtat de la UV-EG serà l’encarregat d’obrir el darrer dia de congrés amb la ponència “Desigualtats i educació”.

I la darrera ponència del VII Congrés serà “La LOMQE no és la reforma que necessitem”, impartida pel catedràtic de Didàctica i Organització Escolar de la Universitat de Múrcia i Degà de la Facultat d’Educació, Juan Manuel Escudero Muñoz.

El Congrés tindrà la mateixa estructura que en les edicions anteriors: s’inaugurarà dijous 25 de setembre a les 4:30 de la vesprada, i eixe mateix dia tindran lloc les dues primeres ponències, continuarà divendres de vesprada, amb dues ponències més i finalitzarà dissabte a migdia, després d’escoltar els dos darrers conferenciants.

També com en totes les edicions, hi haurà una activitat cultural complementària. Divendres a la nit es representarà l’obra de teatre“Una hora i mitja de retard” de la Companyia Pavana, a la qual estan convidats els matriculats al Congrés.

La matrícula s’obrirà en este mateix mes de juny per tal que els docents interessats puguen formalitzar-la si així ho desitgen abans de finalitzar el curs escolar.

Elperiodic.com

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s